Contact  

Brg Ambalaje logo

BRG Ambalaje

Acasa     Cum Comand     Comenzi Online     Livrare Produse     Contact

  Folie cu Bule


  Folie 50 gr/mp 2 straturi
  Folie 60 gr/mp 2 straturi
  Folie 70 gr/mp 2 straturi

  Folie 80 gr/mp 2 - 3 straturi
  Folie 90 gr/mp 2 - 3 straturi
  Folie 100 gr/mp 2 - 3 straturi
  Folie 110 gr/mp 2 - 3 straturi
  Folie 120 gr/mp 2 - 3 straturi

  Folie Stretch

 
Folie stretch manuala 23 m  
Folie stretch automata

  Benzi Adezive

 
Banda adeziva Vibac  
Banda adeziva Minoli  
Dispozitiv banda adeziva

  Pungi & Saci Folie cu Bule

 
Pungi folie cu bule  
Saci folie cu bule

  Social

Politica de Confidentialitate

Confidentialitate

Continutul acestui site este proprietatea companiei Sc. . Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului.

Continutul www.BRGAmbalaje.eu nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul scris al Sc..

Conform legilor in vigoare, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Sc. si orice alt nume de produs sau serviciu aflat in conexiune cu Sc. sunt marci ale acesteia.

Protejarea informatiilor confidentiale

Pentru utilizarea facilitatilor site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

www.BRGAmbalaje.eu se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor parteneri www.BRGAmbalaje.eu care asigura buna functionare a acestui site.

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. Sc. nu ofera informatiile coloctate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Accesul la datele personale

In afara execeptiilor expuse mai sus, Sc. nu va dezvalui nici un fel de inflormatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. Sc. poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele Sc..  Contact rapid

Vodafone : -

Program L-V: 09.00 - 17.00

Suport live Logo

Comenzi pe email: Non Stop

 

  Ultimul update 05.05.2016

    Despre Noi     Termeni si Conditii     Confidentialitate


Christian Transfers Uk   Christian Transfers Europe   Christian Transfers Romania   PremiumAt Transfers   PremiumAt Coaches

Timisoara Transfers   Otopeni Transfers   Bucharest Airport Transfer   Ideal Minimarket   Live Score   World Airports